LTC forgatható IP kamera E27 foglalatban, IP65, PTZ, 5Mpix, 230V, SMART LTC VISION [RTV0400101]

 
  • 1 / 19
 

Az LTC KAM35 egy megfizethető és funkcionális eszköz, amely egyszerű módon jelentősen megnöveli otthona, irodája, udvara vagy parkolója biztonságát, és lehetővé teszi, hogy gondtalanul nyugodtan aludjon.
A KAM35 kamera kiváló felvételi minőséggel és széles látómezővel rendelkező eszköz. A nagy felbontás tiszta és éles képet biztosít, megfelelő tömörítéssel pedig nem foglal sok lemezterületet. A beépített éjszakai mód lehetővé teszi, hogy sötétedés után is kiváló minőségű videót rögzítsen.
A kamerát kültéri használatra tervezték. A kamera IP65 védettségi fokozatának köszönhetően nem fél a nehéz időjárási körülményektől sem. Megbirkózik az esővel és az erős széllel, miközben folyamatosan rögzíti a körülötte zajló eseményeket.

Elérhetőség Raktáron
Eredeti ár 37 099 Ft
Megtakarítás 10 810 Ft (–29 %)
Ár 20 700 Ft ÁFA nélkül
26 289 Ft / db    
Termékkód 81991
Márka TelForceOne
Kategória Kamerák
Jótállás 2 év
 

- Intelligens alkalmazás: az okostelefon tulajdonosa a világ bármely pontjáról aktívan kommunikálhat a vezeték nélküli hálózatra csatlakoztatott kamerával. A dedikált alkalmazásoknak köszönhetően (a SmartLife és a Tuya közül választhat), a felhasználó párosíthatja a kamerát a fiókjával, és bármikor hozzáférhet. Az alkalmazás lehetővé teszi az élőkép megtekintését, valamint hozzáférést a beépített mikrofonhoz és hangszóróhoz.
- Külső memória: a kamera képének élő nézetén kívül minden felvétel és fotó folyamatosan a készülék memóriájába kerül. A KAM35 microSD kártyanyílással van felszerelve, melynek köszönhetően a felhasználó dönti el a készülék rögzítési kapacitását. Egy ilyen megoldás használata lehetővé teszi a felvételi fájlok egyszerű elkülönítését magától a készüléktől is, ami beépített memória esetén nem lenne lehetséges. Ez akkor hasznos, ha felvételeket játszik le másik eszközön, és biztonsági másolatot készít. A kamera legfeljebb 128 GB kapacitású microSD kártyákat támogat.
- Kétirányú kommunikáció: a beépített hangszóró és mikrofon lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy dedikált alkalmazás segítségével aktívan kommunikáljon a kamerával. A mikrofonnak köszönhetően a felhasználó hallgathatja, mi történik a kamera helyén, az intercom funkció pedig lehetővé teszi, hogy a hang a telefonról közvetlenül a kamera hangszórójába kerüljön. Ez lehetővé teszi, hogy beszéljen a szobában lévő személlyel, vagy szembeszálljon a nem kívánt személlyel.
- Értesítési rendszer: a kamerával való kommunikáció az alkalmazáson keresztül azt jelenti, hogy a felhasználó bármikor tudja, mi történik otthonában vagy környezetében, függetlenül attól, hogy hol van. A felhasználótól azonban nem várható el, hogy fenyegetés gyanúja esetén folyamatosan ellenőrizze a kamera nézetét. Ezért a KAM35-öt mozgásérzékelő rendszerrel szerelték fel, amelynek aktiválása automatikusan értesítést küld a telefonjára. Ha valaki megjelenik a kamera hatótávolságában, Ön lesz az első, aki megtudja.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: