Infravörös mozgásérzékelő (kézmozgás), 360°, IP20

 
  • 1 / 6
 

Nincs több a kapcsolókkal való babrálás – az infravörös mozgásérzékelő könnyen felszerelhető, és 5-6 cm-es érzékelési tartománya biztosítja, hogy a lámpák csak szükség esetén kapcsoljanak be, csökkentve ezzel az energiaszámlákat és a környezetterhelést.
Az érzékenységérzékelő és az integrált áramkör megbízható és azonnali működést biztosít. Ugyanakkor a 200 W-os LED terhelés és a V-TAC modellekkel való kompatibilitás sokoldalú választássá teszi bármilyen térben. Az infravörös kézi mozgásérzékelő rendszerrel ez az érzékelő a tökéletes megoldás – intsen a kezével, és figyelje, ahogy a lámpák zökkenőmentesen ki- és bekapcsolnak.

Elérhetőség Raktáron
Eredeti ár 9 329 Ft
Megtakarítás 2 120 Ft (–22 %)
Ár 5 676 Ft ÁFA nélkül
7 209 Ft / db    
Termékkód 5084
Márka V-TAC
Márka weboldala v-tac.eu/
Kategória mozgásérzékelő
Jótállás 2 év
 

- Állítható késleltetési idő, környezeti fény és érzékelési távolság a megfelelő érzékenység optimalizálása és az érzékelő felszerelési helyének megfelelő beállításához.
- Kiváló minőségű vevőkészülékek a megbízható biztonsági világítási rendszerhez.
- Egyszerű összeszerelés és telepítés. A maximális funkcionalitás érdekében kövesse a kézikönyvben található telepítési tanácsokat.
- A termék IP20-as védettséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 12 mm vastagságig védett szilárd tárgyak ellen. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a termék nem véd a víz vagy a nedvesség ellen. Ezért a legjobb elkerülni, hogy nedves vagy nyirkos helyre tegye, ahová víz kerülhet.

Élethosszig tartó 20 000 óra
Érzékelő típusa Infravörös
Feszültség AC: 110-240V
Frekvencia 50 / 60Hz
IP védelem IP20
Tanúsítvány CE, RoHS

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: